Zâmbetul tău perfect, în mâinile noastre.

Îmbinăm specializări diferite şi cele mai noi tehnologii pentru a-ţi oferi excelenţă!

Descoperă tehnologia
Implantologie Dentară

Implantologie

Reabilitare Totală – Dantură fixă într-o singură zi!

Implantologie avansată, echipă complexă formată din chirurgi cu supra-specializări, bloc operator modern, salon post-operator, chirurgie ghidată şi protezare imediată = ingredientele de succes pentru pacienţii care au nevoie de reabilitare totală a danturii. Fast & Fixed, All on 4/All on 6 – soluţii minim invazive pentru satisfacţia maximă a pacientului.

Chirurgie Ghidată 3D - pentru rezultate predictibile, rapide şi recuperare uşoară pentru pacient.
Servicii Ortodonţie

Ortodonţie

Alinierea dinţilor, pentru un zâmbet de reviste!

Tratamente ortodontice pentru copii şi adulţi, cu aparate dentare mobile sau fixe, parţial fizionomice sau total fizionomice. Utilizăm tehnici moderne pentru soluţionarea şi celor mai complexe cazuri de aliniere dentară, pentru o funcţionalitate corectă ATM şi obţinerea unui rezultat estetic mult dorit.

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgie dento-alveolară

Sanatatea dintilor tai este importanta!

Chirurgia dentară reprezintă o ramură complexă a stomatologiei, iar intervențiile chirurgicale trebuie să fie realizate în cele mai bune condiții medicale. Este foarte important ca pacienții să beneficieze de intervenții chirurgicale realizate într-un spațiu conceput doar pentru chirugie, respectând toate normele sanitare specifice acestui spațiu. Tocmai pentru a satisface dorințele și necesitățile dumneavoastră, în cele mai bune condiții, DentalAlex a inaugurat un centru exclusiv intervențiilor chirurgicale orale.

Estetică Dentară

Estetică Dentară

Zâmbetul este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei persoane.

Dacă răspunsul este afirmativ la întrebări precum:

 • Ezitaţi să zâmbiţi?
 • Aveţi nevoie să redobândiţi încrederea în sine?
 • Vă doriţi o apariţie socială sau profesională mai bună?
 • Aveţi nevoie de corecţia imperfecţiunilor dentare avute?
Atunci cosmetica dentară vă oferă soluţiile necesare!
Tratamente cu laser

Tratamente cu laser

Unealtă inovativă în stomatologia modernă

Laserul în stomatologie poate fi de două tipuri, utilizat pentru ţesuturi moi sau pentru ţesuturi dure. Astfel, pacienţii noştri se bucură de precizie, rapiditate, lipsa durerii, vindecare rapidă cu ajutorul ambelor tipuri de lasere, de care clinica noastră dispune.

Protetică Dentară

Protetică Dentară

Rezultatele naturale aduc fericirea pacienţilor noştri!

 • lucrări protetice ceramice (punți dentare, coroane);
 • lucrări protetice provizorii, în aceeaşi zi cu etapa chirurgicală de inserare a implanturilor, cu ajutorul planificării Digital Smile Design;
 • lucrări protetice fixe, definitive CAD/CAM;
 • coroniţie Zirconiu FullContour;
 • lucrări protetice metalo-ceramice;
 • lucrări protetice din materiale nobile și seminobile;
 • fațetări ceramice cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM CEREC Sirona;
 • faţetări Lumineers NOU!
 • incrustații din materiale nobile sau ceramică;
 • proteze și punți scheletate;
 • tratamente pentru echilibrarea și corectarea ocluziei;
 • coroane cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM
Stomatologie Pediatrică

Stomatologie Pediatrică

Prima vizită contează!

Prima vizită la medicul stomatolog, încă din perioada vârstelor foarte fragede, este esenţială pentru prevenţia şi împiedicarea dezvoltării problemelor de sănătate orală.

Pentru noi oamenii, prima impresie contează, cu atât mai mult, pentru cei mici, prima experienţă la medic este extrem de importantă. Vizita la medicul pedodont trebuie programată timpuriu, pentru ca medicul să devină prietenul celui mic şi astfel frica să nu apară. Pentru analiza complexă a sănătăţii dentare, medicul stomatolog pediatru elaborează un plan de tratament, atât pentru situaţiile existente deja, cât şi pentru prevenţie şi creşterea armonioasă a maxilarelor şi a danturii copilului.

Tratamente Endodontice

Tratamente Endodontice

Tratamente endodontice sub control microscopic si cu laser

Pulpa dentară poate suferi adesea diverse afecţiuni care pot fi prevenite, diagnosticate şi tratate cu ajutorul tratamentelor endodontice. Medicii specialişti endodonţi din cadrul Denterra Clinic realizează tratamente de canal cu ajutorul tehnologiilor avansate, precum: microscop dentar, laser, izolare cu digă şi instrument rotativ special. Necesitatea tratamentelor endodontice de specialitate este în primul rând pentru asigurarea longevităţii dinţilor afectaţi, păstrând funcţionalitatea naturală şi estetica acestora. Astăzi, tratamentele endodontice sunt nedureroase, cu ajutorul tehnicilor, aparatelor şi a anestezicilor de înaltă calitate.

Parodontologie

Parodontologie

Inflamaţia cronică a ţesuturilor care susţin dinţii în os semnifică prezenţa bolii parodontale. Adesea, semnele acesteia sunt ignorate în lipsa controlului periodic la medicul stomatolog, iar fără tratament se ajunge la pierderea dinţilor.

Există tratamente pentru stoparea evoluţiei bolii parodontale şi dispunem de tehnologiile performante pentru obţinerea şi menţinerea zâmbetelor sănătoase. Bineinţeles, cu ajutorul cooperării riguroase a pacientului: menţinerea igienei impecabile, vizita regulată la medicul specialist parodontolog, fiind bazele combaterii bolii parodontale.

Parodontologie

Radiologie dentară

Investigaţii complexe. Soluţii individuale. Tehnologie de ultimă generaţie în domeniul imagisticii dentare

În fiecare Clinică Denterra Clinic dispunem de propriul centru de imagistică şi diagnostic 2D şi 3D, astfel încât pacienţii noştri beneficiază de investigaţii radiologice în aceeaşi locaţie, scurtând timpul de aşteptare pentru diagnostic, tratament ori control. Cu o experienţă de peste 18 ani, realizăm întreaga gamă de Radiografii Dentare Digitale, Tomografii CBCT 3D Dentare şi ORL, Fotografii de Diagnostic Dentar, DSD, Scanări Intraorale 3D, Radiografii pentru aprecierea potenţialului de creştere scheletală, Analize Computerizate pentru ortodonţie, Screening cancer oral.

Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul denterraclinic.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.