Chirurgie dento-alveolară

Sănătatea dinţilor tăi este importantă!

Chirurgia dentară reprezintă o ramură complexă a stomatologiei, iar intervențiile chirurgicale trebuie să fie realizate în cele mai bune condiții medicale. Este foarte important ca pacienții să beneficieze de intervenții chirurgicale realizate într-un spațiu conceput doar pentru chirugie, respectând toate normele sanitare specifice acestui spațiu. Tocmai pentru a satisface dorințele și necesitățile dumneavoastră, în cele mai bune condiții, DentalAlex a inaugurat un centru exclusiv intervențiilor chirurgicale orale.

Pentru a avea succes garantat, Clinica de Medicină Dentară DentalAlex dispune de un bloc operator nou, utilat cu cea mai nouă tehnologie, având spații speciale pentru sterilizare, filtre pentru pacienți și filtre pentru personal, spațiu de examinare, sală de operații și salon post-operator.

Pentru precizia maximă şi vindecarea imediată, folosim mijloace de chirurgie ghidată 3D, laserul chirurgical pentru ţesuturi moi şi pentru ţesuturi dure şi investigaţiile 3D pre-operatorii şi post-operatorii.


Pentru confortul maxim, fără teamă sau anxietatate, utilizăm anestezia prin inhalosedare.

Inhalosedarea este o tehnică cel mai larg răspândită pentru a înlătura frica şi stările anxioase care apar uneori în tratamentele dentare. Dental Alex utilizează inhalosedarea, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, datorită efectelor sale bine-recunoscute, rapide şi total netoxice. Din fericire, de mai bine de 10 ani, chiar şi pentru cel mai anxios pacient, experienţa în cadrul clinicilor Dental Alex poate fi una plăcută, lipsită de sentimente de frică.


Medicii chirurgi cu supraspecializări în chirurgie orală din cadul Dental Alex, realizează cu succes, în condiţii de siguranţă maximă, următoarele tipuri de intervenţii chirurgicale:

  • sinus-lift;
  • extracţii dinţi temporari şi permanenţi;
  • extracţii molari de minte incluşi;
  • rezecţii apicale;
  • chistectomii;
  • parodontale;
  • regularizări ale crestelor alveolare;
  • adiţii osoase;
  • frenectomii.
De asemenea, în timpul intervenţiilor chirurgicale, utilizăm factori de creştere biologici, pentru regenerarea rapidă a ţesuturilor şi integrarea ideală a implanturilor dentare.

Descoperă avantajele numeroase, fără contraindicaţii!


Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul denterraclinic.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.