Știința dusă la nivel de artă. Digitală

Precizie si rapiditate

Programeaza-te
1

Tratamente cu Laser Unealtă inovativă în stomatologia modernă


Laserul în stomatologie poate fi de două tipuri, utilizat pentru țesuturi moi sau pentru țesuturi dure. Astfel, pacienții noștri se bucură de precizie, rapiditate, lipsa durerii, vindecare rapidă cu ajutorul ambelor tipuri de lasere, de care clinica noastră dispune. Terapia laser a durerii, chirurgia țesuturilor moi, dure, tratamentul bolii parodontale, albire dentară, curățarea cavității carioase, sterilizare sunt doar câteva dintre avantajele tratamentelor cu laser.
Tratamente cu Laser Unealtă inovativă în stomatologia modernă
Tratamente endodontice sub control microscopic
2

Tratamente endodontice sub control microscopic


Cu ajutorul microscopului, procedurile dentare sunt realizate cu o acuratețe maximă. Imaginea la microscop este mărită de până la 22 de ori și ne oferă performanțe optice remarcabile, pentru tratamente dentare de excepție. Calitatea deosebită a imaginii și vizualizarea celor mai fine detalii ne ajută să oferim pacienților noștri un diagnostic sigur și un tratament impecabil.  
3

Inhalosedare


Inhalosedarea este o tehnică cel mai larg răspândită pentru a înlătura frica și stările anxioase care apar uneori în tratamentele dentare. Denterra Clinic utilizează inhalosedarea, atât pentru adulți, cât și pentru copii, datorită efectelor sale bine-recunoscute, rapide și total netoxice. Din fericire, de mai bine de 10 ani, chiar și pentru cel mai anxios pacient, experiența în cadrul clinicilor Denterra Clinic poate fi una plăcută, lipsită de sentimente de frică.
Inhalosedare
Reabilitare Totală Dantură fixă într-o singură zi!
4

Reabilitare Totală Dantură fixă într-o singură zi!


Implantologie avansată, echipă complexă formată din chirurgi cu supra-specializări, bloc operator modern, salon post-operator, chirurgie cu ajutorul ghidurilor chirurgicale printate 3D și dinti ficsi imediat = ingredientele de succes pentru pacienții care au necesita reabilitare totală a danturii. Fast & Fixed, All on 4/All on 6 soluții minim invazive predictibile pentru satisfacția maximă a pacientului.
5

Tehnologii CAD/CAM. Imposibilul a devenit posibil!


CAD/CAM (Computer-aided design și Computer-aided manufacturing) sunt termeni care descriu mijloace digitale de creare și producere lucrări, într-un timp foarte scurt și într-o manieră de acuratețe maximă. Restaurări precum coroane dentare, fațete, punți, sunt astăzi realizate digital, pentru obținerea zâmbetelor perfecte. Dental Alex utilizează în practica zilnică tehnologii CAD/CAM pentru confortul maxim al pacienților, obținând lucrări adaptate perfect, într-o singură vizită la medicul stomatolog.

Cu ajutorul tehnologiilor CEREC Sirona și a pregătirii continue medicale, într-o singură ședință, concepem și oferim soluții în trei domenii cheie: restaurare protetică, implantologie și ortodonție.
Tehnologii CAD/CAM. Imposibilul a devenit posibil!
Vector Paro Durr Dental
6

Vector Paro Durr Dental


Tehnologia patentată Vector Paro permite tratamentul fără durere al bolii parodontale și al periimplantitei, schimbând abordarea terapeutică pentru confortul pacientului și rezultatele excepționale ale medicului.

Spre deosebire de aparatele de detartraj cu ultrasunete direcționate eliptic, ce duc uneori la iritarea și pierderea nedorită a substanței de pe suprafața rădăcinii, Vector Paro acționează blând, protejând și țesuturile moi, și cele dure, datorită acțiunii pe bază de ultrasunete direcționate linear, fiind eliminate vibrațiile, iar mișcarea instrumentelor fiind exclusiv verticală. Tratamentul poate fi administrat într-o manieră eficientă din punct de vedere clinic, fără a provoca traume pacientului.
7

Arc Facial Digital


Înregistrarea 3D a poziției și a mișcărilor mandibulei în raport cu maxilarul - cu ajutorul Arcului Facial Digital sunt mijloace moderne de diagnostic și corecție ocluzală. Datorită Arcului Facial Digital(condilografie digitala), medicul specialist obține o suprapunere 3D într-o singură aplicație a Amprentei Digitale 3D, a CBCT 3D, a mișcărilor mandibulare și a scanării faciale.
Arc Facial Digital
Screening Oral - Depistare Cancer Oral
8

Screening Oral - Depistare Cancer Oral


Modificările apărute la nivelul cavității bucale, care persistă, trebuie să fie consultate de către medicul specialist. Inflamații, răni sau alte modificări apărute la nivelul buzelor, gingiilor, sau ganglionilor, sângerarea anormală, dureri ori dificultăți la înghițire sunt motive care necesită diagnosticul medical. Din păcate, mai mult de două treimi din cazurile de cancer oral sunt depistate atunci când ajung în stadii avansate. Denterra Clinic oferă pacienților testarea rapidă, de screening pentru cancer oral, în faze incipiente. Testarea durează câteva minute și poate depista inclusiv celulele pre-canceroase. Este total nedureroasă, fără riscuri, fiind o procedură non-invazivă, acționată de o lumină care detectează celulele pre-canceroase la nivel oral.
9

Albire Dentară


Albirea este una dintre cele mai căutate îmbunătățiri cosmetice pe care pacienții le solicită. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, dispunem de mijloace moderne pentru tratamente individualizate. Astfel, pentru obținerea unui zâmbet mai alb, satisfacem fiecare preferință, oferind pacienților Denterra Clinic trei tipuri de albire dentară:

1. Albire Dentară cu Accelerator de Albire Beyond Polus.
2. Albire Dentară cu ajutorul Laserului.
3. Albire Dentară cu gutiere și chit de albire pentru utilizare acasă.

Întreabă specialistul Denterra Clinic ce tip de albire dentară se potrivește cel mai bine.
Albire Dentară
Chirurgie Ghidată
10

Chirurgie Ghidată


Rezultatul tratamentului dorit se măsoară în timp. Iar pacienților noștri le oferim sănătate dentară de durată.

Astăzi, putem vizualiza rezultatul încă de la etapa de planificare. Fie că obținem simulările de tratament pentru estetica dentară digitală (Digital Smile Design), ortodonție (corecție Invisalign) sau chirurgie implantologică (Chirurgie Ghidată), deținem tehnologiile și mijloacele de a vizualiza rezultatele și de a le planifica întocmai, încă de la bun început.
11

SKY Fast & Fixed


Experiența noastră în medicina dentară și Sistemul SKY Fast & Fixed Bredent asigură reabilitarea danturii în doar 24h. Tratamentul este de redobândire a danturii imediat, pentru pacienții care au o dentiție terminală ori nu mai au niciun dinte sau pentru cei care doresc să renunțe la protezele mobile.

Cu toții ne dorim să avem zâmbetul frumos, sănătos și funcțional - dacă se poate să obținem restaurări fixe imediat. Și bineînțeles că se poate! În 24h sunt realizate etapele chirurgicale și protetice, estetica este radical îmbunătățită, iar viața își continuă cursul ei normal fără întreruperi.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!
SKY Fast & Fixed
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul denterraclinic.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.