Fă cunoştinţă cu echipa Denterra Clinic

Lucrăm împreuna eficient pentru a-ţi oferi rezultate excelente

Dr. Alexei Cojocaru

Dr. Alexei Cojocaru

Stomatologie Generală, Chirurgie dento-alveolară, Implantologie orală, Competență Radiologie Dentară, Protetica Dentară, Estetică Dentară, Ozonoterapie.

Pentru mine, medicina dentară nu este doar o profesie, este o pasiune pentru inovaţie continuă, mediu academic şi schimb de experienţă - toate acestea, cu scopul de a face ce este mai bine pentru pacienţii noştri. Dr Alexei Cojocaru, fondator şi CEO Denterra Clinic, este medicul care a adus la împlinire propriul vis, prin realizarea viselor pacienţilor săi - de a obţine zâmbetul perfect. Mi-am început cariera încă din perioada studenţiei, unde m-am implicat mai cu seamă în lucrul cu pacienţii Clinicii de Medicină Dentară a Universităţii şi în cadrul cursurilor universitare, unde mai târziu am devenit lector. Plăcerea de a preda studenţilor a fost şi este în continuare atât de mare, încât de fiecare dată când am avut ocazia, am susţinut cu drag cursuri şi prelegeri în faţa auditoriului din domeniul nostru medical. Experienţa acumulată în cei peste 26 de ani de activitate ca medic dentist, darul de a explica pe îndelete şi atenţia la fiecare detaliu, aduc un plus valoare muncii Doctorului Alexei, iar cei peste 22.000 de pacienţi care ne-au fost şi ne sunt aproape, confirmă rezultatele excelente avute.

Fă o programare

Vezi profilul
Dr. Ion Cojocaru

Dr. Ion Cojocaru

Stomatologie Generală, Chirurgie dento-alveolară, Implantologie orală, Competență Radiologie Dentară, Protetică Dentară, Estetică Dentară.

"Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, perfecţiunea nu este un dat, ci un obicei". Citatul lui Aristotel mă ghidează. Ceea ce fac zi de zi şi atenţia pe care o acord muncii mele, mă caracterizează. Fiind dintr-o familie de medici, am crescut o dată cu cabinetul. Colegii şi pacienţii mă cunosc de când eram copilul care ajuta în toate, apoi tânăr student la medicină, acum medic stomatolog cu competenţă în implantologie. Mă bucur să văd că valorile pe care le-au construit părinţii mei sunt apreciate de toţi pacienţii noştri şi că avem rezultate recunoscute la nivel internaţional. Cred cu tărie că orice problemă dentară are soluţii şi ne perfecţionăm continuu, ca echipă, pentru a aduce zâmbetul pe buzele pacienţilor noştri. Educaţia continuă şi implicarea în multidisciplinaritate sunt atuurile cu care Dr. Ion Cojocaru câştigă pacienţi mulţumiţi de soluţii inovative. Echipamentele de ultimă generaţie şi acumularea de cunoştinţe de la cei mai renumiţi practicieni, îmbinate cu dăruirea faţă de medicina dentară, au ca rezultat recunoştinţa pacienţilor care aleg Denterra Clinic şi rămân fideli de fiecare dată.

Fă o programare

Vezi profilul
Dr. Victoria Vitu Dr. Victoria Vitu

Dr. Victoria Vitu

Stomatologie Generală, Terapie Dentară, Endodonţie, Microscop Dentar, Stomatologie Pediatrică, Estetică Dentară.

Totdeauna să faci bine semenilor. Asta va aduce mulțumire câtorva și-i va ului pe toți ceilalți. – M. Twain. Atenţia la detalii, perseverenţa, promptitudinea şi grija faţă de pacienţi sunt caracteristicile definitorii ale Dr. Victoria Vitu. După licenţiere, a acumulat experienţă ca Asistent Universitar şi medic în cadrul Clinicii Universităţii din Iaşi, iar începând cu anul 2014 s-a alăturat cu program full-time echipei Denterra Clinic. Cunoaşterea aprofundată o acumulează şi prin participarea constantă la cursuri şi congrese naţionale şi internaţionale, astăzi fiind unul dintre medicii preferaţi ai pacienţilor noştri. Tratamentele endodontice, tratamentele sub microscop, terapia cariilor dentare, stomatologia pediatrică, estetica dentară şi parodontologia, fiind ramurile în care zi de zi activează cu drag şi succes, dovadă fiind recunoştinţa celor care o aleg ca doctor pentru sănătatea zâmbetului.

Fă o programare

Vezi profilul
Dr. Ion Curcubăt Dr. Ion Curcubăt

Dr. Ion Curcubăt

Stomatologie Generală, Estetică Dentară, Endodonţie, Protetică dentară, Restaurare, CAD/CAM.

Efortul continuu – nu puterea sau inteligența – este cheia atingerii potențialului nostru maxim. – Winston Churchill Dr. Ion Curcubăt este unul dintre membrii echipei noastre care niciodată nu spune niciodată, fiind în permanenţă curios, dornic să evolueze şi să găsească noi tehnici pentru obţinerea şi menţinerea sănătăţii orale. Specialist în estetică dentară, endodonţie şi protetică dentară, iubitor de tehnologie de ultimă oră, depune toate eforturile sale, depăşindu-şi barierele sale, ajungând astfel la rezultate perfecte.

Fă o programare

Vezi profilul
Dr. Liudmila Vataman

Dr. Liudmila Vataman

Stomatologie Generală, Estetică Dentară, Endodonţie, Microscop Dentar, Stomatologie Pediatrică, Terapia Laser.

Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate. - Albert Einstein

Am ales profesia de medic, pentru ajutorarea persoanelor din jurul meu, pentru a crea zâmbete sănătoase şi frumoase. Sunt pasionată de această meserie, care îmi dă provocări zi de zi şi satisfacţia de a le îndeplini. Iar reuşita în ceea ce fac aduce la propriu zâmbete pe buzele pacienţilor mei şi implicit zâmbetul meu.
Dr. Liudmila Vătăman este apreciată de pacienţii micuţi, fiind angrenată în stomatologia pediatrică, dar şi de adulţi, datorită perseverenţei şi a realizării de tratamente endodontice, parodontale şi de estetică dentară. Laserul stomatologic pentru ţesuturi moi şi microscopul dentar sunt tehnologii folosite în practica sa, pentru atingerea rezultatelor ideale, într-un confort maxim pentru pacient.

Fă o programare

Vezi profilul
Dr. Roman Gîrbu Dr. Roman Gîrbu

Dr. Roman Gîrbu

Stomatologie Generală, Endodonţie, Terapia Laser, Parodontologie, Terapia Vector, Estetică dentară.

Unul dintre marii inamici ai nefericirii este durerea. Profesia de medic îmi dă puterea să înlătur durerea pacientului, iar prin mijloace de prevenţie să îi evit apariţia. Şi ce altceva este mai important în viaţa unei persoane, decât să fie fericită? Dr. Roman Gîrbu, a absolvit studiile universitare la Iaşi, intrând în echipa noastră după perfecţionarea sa în endodonţie şi terapia durerii cu laser. Dăruirea pentru această meserie, atenţia la detalii şi lucrul în echipă, sunt atuurile cu care Dr. Roman reuşeşte să aibă agenda plină zi de zi, pacienţii alegându-l de fiecare dată. Îl recomandă tratamentele de succes, realizate cu ajutorul tehnicilor moderne, fiind conectat constant la noutăţile liderilor mondiali în medicină dentară.

Fă o programare

Vezi profilul

Dr. Ovidia Rusu

Stomatologie Generală, Parodontologie, Estetică Dentară, Endodonţie, Terapia Laser.

Nimic nu este mai eficient şi nimic nu costă mai ieftin ca prevenţia. – Nicolae Opopol . Suntem datori să avem grijă de sănătatea noastră, fiecare în parte. Prevenţia ţine de noi înşine, iar atunci când nu reuşim să prevenim, sunt aici să te ajut să îţi restabileşti sănătatea ta dentară. Cu o experienţa de peste 20 de ani în Stomatologie Generală, Dr. Ovidia Rusu este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, Cluj-Napoca. Membră a echipei noastre încă de la începutul extinderii Clinicii, cu o frumoasă evoluţie profesională, Dr. Ovidia Rusu este apreciată pentru exigenţa pe care o menţine pentru toate tipurile de tratamente, atât endodontice, inclusiv sub microscop, cât şi parodontale, cu vector.

Fă o programare

Vezi profilul

Dr. Iurie Baidaus

Doctor în Ştiinţe Medicale, Stomatologie Generală, Medic Specialist Ortodonţie şi Ortopedie dento-facială.

Dacă Dreptatea ar fi o sârmă, aş îndrepta-o. Eugen Barbu. Licenţiat în anul 1981, dr. Iurie Baidaus a început activitatea ca Medic Specialist Stomatologie Generală, urmând Specializarea în Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială. Are titulatura de Doctor în Ştiinţe Medicale şi este ortodont cu experienţă în clinici de renume din întreaga ţară. Angrenat într-o permanentă cunoaştere, Dr. Iurie Baidaus utilizează tehnici moderne pentru soluţionarea şi celor mai complexe cazuri de aliniere dentară, pentru o funcţionalitate corectă ATM şi obţinerea unui rezultat estetic mult dorit. Atât pacienţii aflaţi la maturitate, cât şi copiii îl aleg pentru tratamentele ortodontice realizate cu succes.

Fă o programare

Vezi profilul
Pentru a putea oferi o experienta complexa utilizatorilor nostri, site-ul denterraclinic.ro foloseste cookie-uri. Prin continuarea accesarii, se considera ca ati citit, inteles si ati acceptat politica de confidentialitate.